Blogtour: Hoppe voor stoere meiden

donderdag 18 augustus 2016

Jolien is tegenwoordig helemaal into jumpsuits. Ze spreekt het woord liefkozend - en niet beter wetend - uit als 'shjumpies' of 'shjumpshoets'. Vooral de exemplaren waarin ze zich vrijelijk kan bewegen dragen haar voorkeur weg. Het nieuwe Hoppe-patroon van StraightGrain en 128 is dus op haar lijf geschreven.

Voor dit exemplaar viel ik als een block voor een tricot van de "Boardwalk delight" serie van Art Gallery (tricot gekocht bij The Village Haberdashery, in katoen ook te koop bij PiekeWieke). Herkent u ze niet? Draai uw hoofd dan 90° want euheum, ik knipte per ongeluk de stof verkeerd. Oh, ik kon mezelf wel voor het hoofd slaan toen ik dat ontdekte, en eerlijk, ik baal er nog steeds van. "Gelukkig" heeft de stof dezelfde stretch in 2 richtingen - of eigenlijk ongelukkig, want ware dat niet het geval, dan was er sneller een belletje gaan rinkelen. Laat ons zeggen dat de boel er nog dynamischer uitgezien zou hebben met de streepjes verticaal. Maar voor de dynamiek deed ik beroep op de draagster.


Ondanks de snoepkleurtjes - alweer - voelt ze zich alvast in haar nieuwe 'shjumpie' 'the coolest kid on the block' .


Ik ben geweldig fan van de pasvorm. "Baggy" maar niet te.
Voor het halterlint grabbelde ik eens in de pareldoos van de meisjes. It's all in the details, nietwaar?

Ook aan de slag met Hoppe? Met de code HOPPETOUR10 krijg je 10% korting in de shop.
Meer inspiratie vind je hier:

12 opmerkingen

 1. What a cool version of the Hoppe! I love your fabric, and it's so nice seeing this pattern on older girls. Very chic.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt Mieke! All in the details xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Keitoffe Hoppe! Een geweldige 'shjumpie' :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eerlijk? Ik vind de stof leuker zo! Horizontaal verbreedt zeggen al die make-over-programma's, en dat mag met dit model. ;-) En ♥ voor de kraaltjes, die maken het af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De parels aan het striklint zijn geweldig leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. cool chic! De kraaltjes maken het af, en ik vind het stofje geweldig mooi in deze richting!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Perhaps AGF need to release this fabric with horizontal lines ;) Your girl is so cool indeed :) Love the beads on the ties - it is all in the details indeed :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© sisko by mieke. Design by FCD.