Cadeautjestijd

zondag 22 december 2013

Af en toe wordt hier tegen de klok genaaid. Afgelopen vrijdag bijvoorbeeld. Door een samenloop van omstandigheden - ik steek het allemaal op de post - "moest" ik die middag nog 2 cadeautjes produceren. Eentje dat moest dienen voor een kerstspel met ex-studiegenoten vrijdagavond, en eentje dat moest dienen voor het pasgeboren 3 maanden oude babietje van één van die studiegenoten (ok, misschien, ik zeg misschien, is mijn aandeel in deze groter dan dat van de post).

Een retro-dekentje voor Kobe.

Stof: Retro rocket rascals, Michael Miller
Teddykatoen van bij cozette*

Dat het deze "retro rocket rascals"-stof van Michael Miller zou worden, was mij al duidelijk toen ik *drie maanden geleden dus, schaamrood op de wangen* het geboortekaartje aankreeg. Perfecte match. Weinig poespas, katoentje aan de ene kant, teddykatoen aan de andere kant, paspel ertussen en klaar is kees.


En dat deed ik  in 't mini nog eens over. Maar deze keer gebruikte ik het keergat om het te vullen met tarwekorrels en lavendel. En dat werd dan een warmtekussentje.
stof boven: Sioux noir, Petit pan
stof onder: veritas 

 Beide cadeautjes werden enthousiast onthaald, sjoew.

4 opmerkingen

  1. Top ! Je kon inderdaad geen beter stofje kiezen voor je dekentje ! Heel mooi !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben de gelukkige en inderdaad superblij met het kussen!! Je bent een natuurtalent, Mieke! Nogmaals bedankt!! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En ik ben de gelukkige van het dekentje! Het ligt hier in huis te pronken. Ook Marie vindt het heel mooi. Dikke merci voor het unieke kado. Top. X

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© sisko by mieke. Design by FCD.