Kids On Tour: dag 4!

maandag 3 oktober 2016

Drie dingen hebben ze gemeenschappelijk, de Kids On Tour gasten van vandaag:


1) Ze komen allebei als je 'An' roept. Soit, dat denk ik toch, ik testte dat niet effectief uit, en het zal ook wat van de toon afhangen ;)
2) Het zijn beide échte zonenmoeders - of ze moesten nog ergens een dochter in de kast verstopt hebben.
3) Naaien én bloggen kunnen ze als de besten
(4) Oh, en volgens mij zijn het ook allebei leerkrachten - maar dat doet eigenlijk niet ter zake :))Paspelpoes An is een 'oudgediende'. Voor mij ben je oudgediende als je langer blogt dan ik begon te naaien. Op de ruildate etalleerde ze een lichte vorm van dementie en beweerde nog maar 3 jaar te bloggen. Ik scrolde eens door het blogarchief en zie dat het eerste blogbericht dateert van december 2011. Of te, het 5-jarig Paspelpoezen-jubileum nadert met rasse schreden. - wie stemt er nog voor een feestje?! ;) Ze naait, en ze blogt, en test, en ze speelt van de winkeldame, en ze geeft workshops. An is duidelijk van alle markten thuis! Benieuwd wat ze uit haar hoed toverde voor de Kids On Tour?! Check it out!


Nononsonsmoms An is er eentje van de nieuwe lichting. Voor mij ben je van de nieuwe lichting als je na mij begon te bloggen. De pareltjes die An telkens weer vanonder haar naaimachine toverde maakte dat ze al gauw een bekende naam werd. Ze onderwerpt de patronen van Zonen09 aan uitgebreide tests, en doet dat met verve. Ze profileert zich vooral op zonenmaaksels, maar is niet bang van wat selfish sewing. En zelfs hubby gaat af en toe met iets nieuws lopen. An deed in haar broek toen ze haar lotje in haar mailbox kreeg, maar kwijtte zich uitstekend van haar moeilijke taak. Benieuwd? Neem zeker een kijkje! 

30/9 - Lucky Mie | Vink

3 opmerkingen

  1. Ja joh, maar gelukkig hebben we het overleefd en vonden we het bovenal LEEEEUUUHEEEUK!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, die opdeling in nieuwe en oude lichting maak ik ook in mijn hoofd ;-) Jij bent een nieuwtje voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lol, ik las dit nog niet. Ik onthoud: oud en dement 😉 x

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© sisko by mieke. Design by FCD.