Kids On Tour: dag 2!

woensdag 28 september 2016

Kids On tour nam een vliegende start met prachtige bijdragen van Sharon (Zonen09), Marleen (myblou) en Paspelpoes Joke.

De deelnemers van vandaag moeten echter niet onderdoen. Werden gestrikt: Sylvia aka Lily en Woody (en nee, haar kinderen heten echt geen Lily en Woody ;)) en Noortjeprullemie (en nee, zíj is niet Noortje, maar Dorothée).

Ik denk niet dat ik overdrijf wanneer ik beweer dat Sylvia de meest regelmatige (naaiblogger in de voorbije, pakweg 2-3 jaar is. En dan bedoel ik regelmatig op vele fronten. Ten eerste naait én blogt ze aan een razendsnel tempo, waarbij ze ook nog gastblogs, tutorials en zelfs een eigen naaipatroon uit haar mouw schudt alsof het niks is - ik heb het geluk haar een beetje persoonlijk te kennen en zeg u: weinig naaisters werken efficiënter. Maar vooral, ze is heel regelmatig in het uitmuntende niveau dat ze steeds haalt. Inspirerend, right-on-trend, en erg veelzijdig. Zo naait ze niet enkel voor haar kinderen, maar ook voor zichzelf, beperkt zich niet tot kledij maar naait ook regelmatig accessoires, en naait niet enkel, maar breit er ook nog bij. Klik snel door om te kijken voor wie zij alles uit de kast haalde!


Noorteprullemie is een blog die mij in het oog sprong bij de voorbije Compagnie M wedstrijd in 2015. Haar stijl is erg herkenbaar, vind ik, and I like it! Kleurrijk, en vaak een tikje retro. Heerlijk!

Als je dan toch daar bent, scrol dan zeker eens door haar blog, want u vindt er de heerlijkste jasjes ever. Oh, en ook jurkjes, én rokjes, en broeken ;) Wij zijn geweldig blij dat Dorothée ons rijtje wilde vervoegen! Benieuwd naar wat zij maakte? Go see!

30/9 - Lucky Mie | Vink

2 opmerkingen

  1. Bedankt Mieke voor mooie woorden! Ik denk dat ik mijn vrije dag, maar weer efficiënt ga invullen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel Mieke! Wat een mooie complimenten :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© sisko by mieke. Design by FCD.