De bruidskindjes

dinsdag 16 oktober 2018

Over die dag met een grote strik errond was ik nog niet helemaal uitgepraat. De bruidsmeisjes, aka de hoofdrolspelers op deze blog, voorzag ik namelijk ook van een feestelijke outfit. Ook hier moeten jullie het doen met enkele sfeerfoto's waarin de outfits een figurantenrol kregen toebedeeld, in plaats van de hoofdrol.
Het werden geen overdreven taartjurken voor mijn wildebrassen, dat zou te fel botsen met hun karakter en nog meer met mijn hoogstpersoonlijke smaak inzake feestkledij. Gezien ik naai, bepaal ik de grote lijnen, dat is de ongeschreven regel hier ten huize siskobymieke ;).
Nadat ik stof kocht voor mijn outfit, zocht ik iets voor de kinderen in hetzelfde kleurenpalet. Lichtroze dus. Mijn ook viel op een super mooie double gauze van Nani Iro, waarvan ik net het laatste stuk wegkaapte bij Pieke Wieke. Lichtroze in een heleboel schakeringen, met een rand met subtiele goud en fluo bloemetjes, prachtstof! 
Voor Janne maakte ik daaruit een Just knot it, van Mind the whale. Ik koos voor de plooitjes op de voorkant, en de strik op de rug. De bloemenrand positioneerde op de onderkant van het rokdeel. Niet dat je het kan zien op de foto's, maar die bloemenrand komt piepen aan de achterkant van de strik.
Grote zus had slechts één eis: niet hetzelfde als haar zus. Ik moest dus op zoek naar subtiele twinning ;). Dezelfde stof maar een ander patroon, dat mocht nog nét. Het werd een plissé rok (stof uit La Maison Victor, die ik kocht bij Mon Depot), met gouden glitterelastiek (ook bij Mon Depot) met een zelfgeschetste crop top waarin ook de 'knot' subtiel terugkomt in de taille. De double gauze stof draaide ik op zijn kop voor de top, waardoor de bloemetjes bij Jolien de borst sieren.
Poepsimpel, die outfits, maar toch feestelijk, een beetje hetzelfde maar toch heel anders. Wat mij betreft leverde dat heel mooie plaatjes op ;)

5 opmerkingen

Latest Instagrams

© sisko by mieke. Design by FCD.