Hippe mandjes: give away en een uitdaging

vrijdag 24 april 2015

Hier introduceerde ik ze al, de opplooibare manden. En hoewel die tutorial wel tig keer gepind werd, kreeg ik nog geen enkele gemaakte mand in het vizier. Dat kan aan mijn tunnelzicht liggen, natuurlijk. Dat kan ook liggen aan de erbarmelijke uitleg. Of aan een gebrek aan toepassingen. Of aan een combinatie van deze. Maar eigenlijk vermoed ik dat jullie denken dat die manden véél te moeilijk zijn, of alleszins véél te veel werk. Heb ik gelijk?
Awel, dan kan ik jullie verzekeren, ze zijn niet moeilijk, echtig in 't echtig! En om dat te bewijzen - en eigenlijk nog meer omdat ik er nog wel een paar van doen had om rondslingerende haarspeldjes en dergelijke in op te bergen - maakte ik er nog eens een paar. Kleine doosjes deze keer, van 19 x 13 x 13cm. 

Het knip - en verstevigingswerk neemt met voorsprong de meeste tijd in beslag. Klein minpuntje, ik geef het toe, want ik laat liever de naaimachine ronken dan dat knip of strijk. Maar eens je door de zure appel bent, stik je de doos, of mand, of hoe je het ook wil noemen, in maximum een uurtje in elkaar (en dat is nog heel ruim geschat). En hoe vaker je dat doet, hoe sneller het gaat!

De roze en zwarte stof kocht bij Bambiblauw, de muntgroene bij Studio Elf. Geometrische vormen en pastelkleurtjes, helemaal hip toch?

Om te bewijzen dat dat allemaal wel meevalt, dat werk, maakte ik niet één setje, maar wel twee. Eentje voor mij en eentje voor (één van) jullie. Ja ja, voor u, of u, of u! Gewoon omdat het ondertussen al weer lang geleden is dat ik nog eens iets weggaf, en omdat dat volgersaantal maar blijft groeien en die veelvuldige reacties op mijn posts geweldig motiverend zijn!
Voel je wel iets voor zo'n setje? Laat dan een reactie na onder dit bericht, en/of op mijn facebookpagina! U heeft tijd tot 1 mei.
En ik daag u uit! Voor wie zelf met de tutorial aan de slag te gaat - ha ja, daarvoor maakte ik hem tenslotte - heb ik nog iets extra in petto. Remember de big blogameetup? En de goed gevulde goodie bag waarover al menig blogger uitgebreid rapporteerde? Daar zat ook waardebon in van smartphoto ter waarde van 50€. Ja 50€! Dat zijn veel foto-afdrukken waarmee je die zelfgemaakte mand kan vullen, of een mooie canvas kan bestellen, of nog een last minute moederdagcadeautje in huis kan halen... Ik verloot* die bon onder diegenen die tegen 1 mei een foto van zijn zelfgemaakte doos - of dozen, ga gerust total loss, elke foto is goed voor een nieuwe kans - op mijn facebookpagina post. In het geval niemand zich geroepen voelt, tja, dan zal ik de bon zelf met veel plezier verzilveren :).

Good luck!

* Met toestemming van smartphoto

133 opmerkingen

  1. Rondslingerende haarspelden heb ik hier ook bij de vleet en de dozen/manden zijn ook nog eens supermooi. Ik doe mee!
    Mijn meiden gaan die hippe manden ook helemaal zien zitten, dus ik zal ze maar op mijn todo-lijst zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je tutorial heb ik inderdaad meteen gepind, maar het mandje naaien was er nog niet van gekomen. .. niet omdat ik het nut er niet van in zag of dat t te moeilijk was. T ligt aan mij: te veel projectbasis op mijn to do lijst! Dus deze kans laat ik niet aan me voorbij gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zonder mijn puppyogen te zien kan je vast al raden dat ik dit viertal juìst nodig had op kot, nee? In elk geval: die kleuren- en printjescombi vind ik zalig! En misschien moeten we deze zomer eens een groepsdozenmaaksessie organiseren! Ik veronderstel voor de gemakkelijkheid maar even dat Marleen en Annick daar ook zin in hebben ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ook ik schoof het zonder rede op de lange baan, maar ik neem je uitdaging aan, niet zo zeer voor de bon maar gewoon om te laten zien hoe leuk ik het vind als iemand een tutorial schrijft :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind ze prachtig, je dozen. Maar ben er niet aan begonnen met de gedachte dat het te veel werk was en dat ik er de geschikte stofjes niet voor had. Bij nader inzien ga ik me er binnenkort toch eens aan wagen, beloofd! :) de bon van smartphoto mag je zelf verzilveren :p

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik vind ze zalig en dat zou hier dus perfect van pas gekomen, laat ze dus maar deze richting uitkomen haha ;-) en wie weet probeer ik nog zo een setje te maken... tegen 1 mei, dat is een ander paar mouwen maar allé we gaan de uitdaging aan (don't shoot me als ik faal ha)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik voel iets!! :) Als het wat rustiger wordt ga ik dit zeker eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mijn uitstelgedrag is de grote oorzaak van de afwezige dozen hier in huis. Maar waarom zou ik er maken, als ze te krijgen zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. 1 mei, die lat ligt hoog, maar meedingen voor de door jou gemaakte versies doe ik met gemak! zeker in deze kleurtjes en prints.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie mandjes! Deze zouden hier wel goed passen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hier nog eentje die graag mee doet voor deze leuke mandjes.Ze zelf maken,wie weet maar eerst eens die uitleg bekijken ;-) Mooie kleuren en stoffencombinatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooi Mieke!! En in die roze stof ben ik de verjaardagstraktaties voor Feline aan het maken, zou het niet mooi zijn om een mandje te winnen om ze in stijl te vervoeren? En anders, dan moet ik zelf maar aan de slag ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind ze heel mooi! En met zo een mandje als voorbeeld gaat het zeker veel vlotter gaan om er zelf eentje te maken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mandjes kan ik altijd gebruiken. Nu nog proberen tegen 1 mei de eerste te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Had het nog niet gepind, maar ik wil ze zeker in de toekomst eens in elkaar zetten want ze zijn nu eenmaal adorable! Zeker in deze kleurtjes (idd helemaal hip!). Tegen 1 mei wordt moeilijk aangezien ik vanaf maandag een volledige week vertoef op Madeira samen met mijn leerlingen! Aan de give-away doe ik uiteraard wél graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik ding ook heel graag mee. Zo'n mooi setje! En als ik ooit weer eens tijd heb na al het verhuis, dan probeer ik ze zelf. Ik pin het meteen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Geometrische vormen zijn zeker in! Ik doe graag mee. Liefs, Anne-Co

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Waauw! Ik doe mee. Ik pin alvast de tutorial en hoop er zelf ook enkel te kunnen maken. Met een kleine baby niet echt veel naaitijd meer maar wel extra motivatie!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Gepind: check! Gemaakt: (nog geen) check. Excuses! Hier was het vooral prioriteiten stellen met de schaarse naaitijd, vandaar. En aangezien ik niet naar een trouwfeest kon in een doosje maar wel in een kleedje, kreeg dat voorrang :-). Maar in mijn naaikamer under construction zouden ze wel perfect passen, ik doe dus mee! En het is ook een ideaal last minute cadeau voor een babyborrel, dus je hebt me op ideeën gebracht!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja, ik maakte er ook al eentje voor als pampermand voor een babyborrel. Zal ik volgende week eens bloggen!

      Verwijderen
  20. Wauw ik doe graag mee! En deze tutorial compleet gemist!! Wordt gepind, en wie weet binnenkort gemaakt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Oh jee, ik was ze nog niet tegen gekomen. Maak ik direct werk van. Ik heb vandaag nog tijd om er eentje te maken, moest ik er geen winnen, dan zitten de haarspeldjes er in elk geval al hip bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. ik doe heel graag mee voor je mandjes! en probeer er nog eentje te maken tegen 1 mei (strakke deadline, what?)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Toen ik ze eerder deze week al zag op je facebookpagina (instant love was dat toen), nam ik er meteen een screenshot van met de iPhone. Geklasseerd bij top-ideeën! Maar zo'n setje winnen, in stofjes die zo volledig mijn ding zijn, dat zou mijn dag, die eerste mei, helemaal terug ok maken (die dag geef ik mijn knuffelkindje mee voor drie dagen pret met oma en opa, maar oh, wat doe ik dat met een klein hartje). Dus jaaaaaa, ik doe supergraag mee met deze give away! Groetjes, Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een compliment van mijn hoogstpersoonlijke tassen-idool :) Als jij wint, dan ga ik toch een beetje stressen over de (niet-helemaal-perfecte) afwerking :)

      Verwijderen
  24. Ik doe graag mee om jou versie te winnen... Zoveel naaiplannen en zo weinig tijd, dus zo'n mooie gemaakte versie van jou zie ik zeer zeker zitten! Super schone stofjes trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik heb ook de ambitie niet, hoewel ik ze heel tof vind, maar te druk te druk! Meelopen wil ik wel graag.... bij deze.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik heb ook de ambitie niet, hoewel ik ze heel tof vind, maar te druk te druk! Meelopen wil ik wel graag.... bij deze.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. :-) Ik probeerde de mand al uit, maar vond ze niet blogwaardig ;-) Niet omdat de tutorial niet duidelijk was, maar omdat ik het meteen nogal groots zag (zeg maar héél groot : er kunnen heel wat sjaals en mutsen in opgeborgen worden) en vooral ook omdat ik niet de juiste vlieseline in huis had op een verloren zondagnamiddag en dan maar mijn plan trok met wat ik wel in huis had (en dus staan mijn rechte wanden krom). Komt er van als je niet goed luistert naar de juf ...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja, en ik ben een strenge ze Jo :) En toch ben ik benieuwd! Niet blogwaardig, maar mss wel facebook-pagina van sisko by mieke-waardig? (das een pak anoniemer ;)) Hoe groter, hoe krommer ze natuurlijk kunnen staan, zeker als je ze volpropt met van alles - ik beken. De stevigheid van een echte kartonnen doos hebben ze niet, maar door de combinatie van s520 en h630 blijven ze toch mooi rechtop.

      Verwijderen
  28. Superleuk! Die tutorial pin ik voor wanneer de naaiagenda wat minder vol is. En ik doe ook mee voor een setje!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Mooie combinatie mandjes. ik waag ook graag een poging!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik had de mandjes ook meteen gepind maar was ze eerlijk gezegd gewoon vergeten. Ik maak meestal kleding. Maar met een aantal zwangere vriendinnen zou dit wel een perfect cadeau zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik doe mee én ik ga de uitdaging aan! Ik moet nog een geboortecadeautje maken, en zo'n mandje is ideaal om pampers enzo in te steken, denk ik dan. Alle geluk dat het slecht weer wordt dit weekend ;) Maar dat neemt niet weg dat ik jouw setje héél graag bij mij in huis zou hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. great minds think alike :) Ik zal volgende week mijn pampermand-doos eens bloggen!

      Verwijderen
    2. Haha :) Ik ben benieuwd! Ondertussen hier alles geknipt en bezig met verstevigen, is inderdaad wel veel werk, maar ik trek me eraan op dat je zegt dat hij zo snel in elkaar zit ;) Ondertussen is er ook een bijpassend dekentje in de maak.. Ik zal je foto's doorsturen, maar zal ze wel pas kunnen blokken nadat ik het afgegeven heb ;)

      Verwijderen
  32. Wat een heerlijke kleurenmix! Ik waag ook graag mijn kans voor dit vrolijke triootje :-)
    Ik moet bekennen dat de tutorial ook bij mij al lang gepind stond en intussen weer werd vergeten, dus een dikke merci voor de reminder!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Zou echt prachtig staan in de kamer van ons Elise'ke!!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Waauw!!!!!! Dat wil ik héél graag winnen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ik vind ze super, jou dozen! Al geef ik toe dat ik ook wat op kijk tegen het knipwerk. Maar ze in serie maken is een goed idee! Of gewoon een setje winnen natuurlijk ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Oh, geweldige dozen! Die kleuren en de motiefjes...prachtig! Die mogen gerust mijn kant uitkomen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  37. ik vind ze zalig, ook je tuto, maar geraak al niet klaar met hun kledij te naaien voor een nieuw seizoen, laat staan iets extra. I need time! *wie niet*
    ik ga er wel iets mee doen eens de meisjes hun intrek nemen in eigen grote kamer, zeer zeker!
    Michele

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Prachtige mandjes! Die wil ik zeker zelf eens uitproberen! Weer iets extra op mijn lange lijstje :p en die prachtige exemplaren van u wil ik ook heel graag winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Heel leuke kleurtjes! Hier slingert er genoeg rond, ze zouden hier meteen in gebruik genomen worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Die mandjes zouden prima staan in onze net afgewerkte badkamer. Hier een dochter én mama die regelmatig hun rekkertjes en speldjes ergens wegleggen en niet terugvinden. De mandjes zouden een praktische en mooie oplossing zijn! 2 in 1 dus!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. ooooh ze zijn mooi!!
    wij willen hier wel een setje :-)
    de roze voor dieuwke, de muntkleurige voor sietse en de zwarte voor mij :-D
    De man des huizes heeft dat niet van doen :-p

    Zelf maken ga ik wel eens doen, maar niet voor de win actie: 1 ik was ook op de bigblogmeeting en 2 zoooo veel andere naaiprojecten in mijn hoofd en op tafel ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Prachtig, die zouden hier heel goed staan en snel gevuld zijn! Ik doe graag mee om jouw 3 schitterende exemplaren te winnen. Ik zou me er doodgraag zelf aan wagen, maar moet platliggen met vroegtijdige weeën en kan dus enkel verlangend naar die naaimachine staren en me vergapen op de naaiblogs. En ondertussen wordt die To de lijst alsmaar langer....

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Oh wauw! Die doosjes-tutorial was ik nog niet tegengekomen! Ik ga m zeker en vast eens maken! (Maar of dat nog lukt voor 1 mei? ;-) )

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Die mandjes krijgen mijn kinderen en ik met gemak gevuld ;)
    De tutorial ga ik ook eens proberen. Leuk en praktisch Moederdag cadeau, al weet ik niet of er al een toonbaar exemplaar gaat zijn tegen 1 mei :)

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Geweldig tof! Ik zag de tutorial nog niet en ik ben ook niet zo geweldig pinterestminded: er zit al genoeg in mijn eigen hoofd aan chaos, zonder dat ik daar ook nog eens de super ideeën van anderen aan toevoeg... Maar ik zoek hem zeker op, orde zou in ons huis welkom zijn. En al helemaal als ik daardoor die saaie witte bakjes van 'den ikea' kan vervangen door dergelijks moois.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Ik ben een van degene die het pinde. Heel leuk, maar in mijn achterhoofd het zal wel een vloekprojectje worden. Zodoende nog niet aan begonnen. Dus ik doe heel graag mee zodat ik deze van heel dichtbij kan bekijken en betasten. Zodat ik er wel moet aan beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hier nog genoeg frulletjes om in de mandjes te steken. Ik doe met veel enthousiame mee!
    De tutorial sla ik op. Tegen 1 mei is een onhaalbare deadline, maar later tover ik die zeker eens op mijn bureau.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. De tuto was in nog niet tegengekomen. Bij deze dus mee op het to-do lijstje.
    Zou ideaal zijn voor de haarfrutsels van ons Pruts.

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Heel mooi. En ineens gepind, want dat had ik blijkbaar nog niet gedaan

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Die zijn leuk!!! De tutorial heb ik helaas gemist, maar deze ga ik zeker pinnen en op mijn "nog-te-maken lijstje" zetten :)

    StoffeSas

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hele mooie stoffencombinatie! Die kan ik een mooi plaatsje geven!

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Die mandjes zijn ideaal om de spulletjes van mijn opvangkindjes in op te bergen. Laat maar komen, zou ik zeggen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Meteen gepind jouw tutorial, maar nog geen tijd gemaakt voor verdere actie, daar moet dringend verandering in komen! The originals handmade by de ontwerpster zelf wil ik uiteraard ook graag winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Oh, wat een mooie mandjes! Ik was ook van plan om er te maken, maar je kent dat wel hé...

    BeantwoordenVerwijderen
  55. ik doe mee! Ik vond jouw uitleg wel duidelijk ze, maar laat dit soort projecten er nu 1 zijn in de genre: WIL ik zeker maken want o zo handig, maar nooit geen tijd voor omdat alle andere naaiwerk voorrang krijgt :D Maar ene set winnen, dat lost natuurlijk alles op :D

    BeantwoordenVerwijderen
  56. holapola, wat zie ik hier mooie mandjes staan. met een 2de pas geboren kleindochtertje komen kleine mandjes voor kleine spulletjes zeker van pas. Ik doe dus graag mee met deze give away. love it :)

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Ja die rondslingerende haarspeldjes zijn inderdaad heel lastig. Deze mandjes zouden daar echt perfect voor zijn. Je hebt ook zo'n leuke stofcombi gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Oeeeee! Mandjes! Ideaal voor kleine spulletjes, opbergen van mooie lapjes stof, strijkapplicaties! Het zou niet misstaan in mijn naaikamer!

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Oh zo mooi! Daar waag ik graag een kansje voor.
    Of ik eraan toe kom om er zelf te naaien kan ik niet garanderen, er liggen hier nog vele andere geknipte naaisels......

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Zo'n mooie mandjes. Drie mandjes= drie kinderen die zelf hun oplaadkabels, oortjes, ... kunnen bijhouden. Of is dat whisfull thinking?

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Ooooh die zijn MOOOOI! Heb een nieuwe open kast voor de baby-op-komst. Met deze mandjes zou die helemaal AF zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Ik doe mee! Allez om te winnen; niet met de uitdaging. Simpelweg omdat ik geen tassen-/manden-maakster ben. (Het ligt dus zeker niet aan jouw uitleg!) En die bon heb ik hier ook nog; iemand anders kan hem dus wel meer gebruiken dan ik :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Ze stonden al even op de to-do-lijst, dus misschien moet ik de spreekwoordelijke schop onder mijn ... nu toch maar eens aannemen...
    Maar intussen maak ik graag kans op een van jouw prachtige dozen!

    BeantwoordenVerwijderen
  64. weer prachtige mandjes! die zou ik graag een mooi plaatsje geven! De tutorial gaat hier zeker ooit gebruikt worden. De verbouwingen slorpen hier voorlopig alle tijd op, dus vermoedelijk zal dit voor het najaar zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Ik wil zeker mijn kans wagen voor zo'n set mandjes!
    Voor de smartphoto bon ga ik passen want iets te druk bezig met "vanalles-en-nog-wat" projecten :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Mooie, vrolijke lentemandjes waar je meteen vrolijk van wordt. ... :-) Ook ik doe dus graag mee aan de winwedstrijd. Ze zouden vast en zeker een mooi plekje krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Ik doe ook mee, zouden goede mandjes zijn om de suikerbonen in te doen als onze jongste spruit geboren wordt en aan haarspeldjes en andere tierlantijntjes ook geen gebrek hier. De stofjes zijn helemaal mijn stijl, prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Ik doe graag mee voor de mooie mandjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Karen Vandenweghe24 april 2015 om 16:55

    Mooi ! Ik had de tuto ook gepind maar er waren allerlei kledingprojecten tussen gefietst. Ik hoop dat ik win, dan heb ik meteen een voorbeeld :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Wauw! Ik dacht een link te vinden naar het verkoopadres. Maar ... hoera ... ze zijn zelf gemaakt. Zo schoon, de allereerste keer dat ik ze zie. Ik wil ze zeker winnen. De dochter Fee heeft het mintstofje als behang. En de roze variant als hoeslaken. Ze zouden daar dus heel mooi staan! Maar ik kan ze natuurlijk ook zelf maken. Als ik niet win, staan ze vanaf 2 mei bovenaan op mijn lijstje.

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat een leuke opbergers! Ik heb ze nog niet eerder gezien maar ga direct op zoek naar de tutorial! Met een gewonnen voorbeeld van de bedenker ernaast gaat het helemaal lukken ze zelf te maken! Al ben ik bang door tijdsnood niet voor 1 mei helaas. Niet voor haarspeldjes maar voor rondslingerende autootjes, zullen het geweldige opbergers zijn bij ons! Groetjes Renée

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Wat een leuke opbergers! Ik had ze nog niet gezien maar ga direct op zoek naar de tutorial! Met een gewonnen voorbeeld van de bedenker zelf moet het toch ook voor mij mogelijk zijn ze te maken! Al lukt het ivm tijdnood vast niet voor 1 mei. Ze zullen hier de rondslingerende autootjes een mooi thuis bezorgen! Groetjes Renée

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Wat een leuke opbergers! Ik heb ze nog niet eerder gezien maar ga direct op zoek naar de tutorial! Met een gewonnen voorbeeld van de bedenker ernaast gaat het helemaal lukken ze zelf te maken! Al ben ik bang door tijdsnood niet voor 1 mei helaas. Niet voor haarspeldjes maar voor rondslingerende autootjes, zullen het geweldige opbergers zijn bij ons! Groetjes Renée

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Supermooi!
    Ben de kinderkamers aan het herinrichten en deze zouden hier super staan.

    En ik denk ook wel dat ik ze zelf eens zal proberen, maar voor 1 mei wordt misschien wat krap.

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Zo'n setje zou hier wel van pas komen. Ook hier slingeren de haarspeldjes, rekkertjes, diademen ... steeds in het rond.

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Zo'n setje zou hier wel van pas komen. Ook hier slingeren de haarspeldjes, rekkertjes, diademen ... steeds in het rond.

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Bij het zien van zo mooi spul word ik hebberig! Graag waag ik mijn kans en wie weet maak ik er ooit zelf ook wel eens.

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Wauw wat een mooie stofjes!! Ik waag graag m'n kans.. Bedankt om ze nog eens te posten, de mandjes staan op m'n to do lijst..

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Echt schattig jouw mandjes! Waarom ik ze zelf nog niet maakte : ik heb zeven levens nodig om alles te maken wat ik wil/ mooi vind/ eens wil proberen.......deze mandjes staan wel hoog om mijn lijstje , maar tegen 1 mei zal dat absoluut niet lukken.

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Ik kwam hier nog eens neuzen want mijn Janneke zit effe vast aan de voering, en toen zag ik deze give away, natuurlijk doe ik mee want mijn dochter verdient ook mandjes voor speldjes en dergelijke in te steken! heel leuk gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Ik vind 't wel erg toffe dozen, maar weet niet hoe duur dat zal zijn om die naar het buitenland te "verschepen"? Zou ze op zich wel graag willen winnen, erg mooi om m'n naaigerief eens op orde te brengen. Of wellicht moet ik toch eens terug naar de tut en er zelf eens aan beginnen... Zou 't ook met eenvoudig karton werken? En zonder kams, maar met klittenband ofzo?

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Wauw, wat een mooie dozen. Die zou ik hier graag op de kast hebben staan. 😉 Mijn dochters en ik zouden u dankbaar zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Keileuke maandjes,ik ga de afmetingen aanpassen en in mijn kallax kast een antaal maken als speelgoed opbergdozen. (De standaard modellen zijn veel te saai);-) thx voor de tutorial

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Oh wat een lange rij, maar ik sluit graag aan...

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Ja, ik voel iets voor dat setje. Maar als ik win, wil ik eigenlijk ook een naaidate met jou! Zou dat er ooit van komen? I hope so!

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Die stofjes combineren prachtig samen, zeer mooi setje, ik waag mijn kans.

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Dat was al aardig scrollen: blijkbaar zijn er veel geïnteresseerden voor de give-away, ik sluit me er ook bij aan. ;)
    Ik had je tutorial ook al opgeslagen hoor, maar je zult het misschien lachwekkend vinden, maar ik heb nog steeds een (wellicht ongegronde) angst voor die kamsnaps.....
    'n vrolijk groetje,
    sneksniltje

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Oh jouw mandjes hebben me nieuwsgierig gemaakt. Manlief is druk in de weer voor mijn naaikamertje. Ik ga deze proberen compleet te maken dus bedankt voor je tutorial.

    BeantwoordenVerwijderen
  89. S520 en h630, dat gaat mijn petje opnieuw te boven .... Dus ik doe mee in dit spel ... Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Dat zie ik wel zitten, die mandjes maken, al zeg ik geen nee tegen deze exemplaren! Grtjs Caro

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Leuk!! Dat zou ik wel willen winnen! Mooie combi van stofjes.
    Lila

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Soms heb je een extra duwtje in de rug nodig. Een extra blogbericht bijvoorbeeld om die heerlijke mandjes weer helemaal bovenaan die to do lijst te zetten... Jouw exemplaren winnen zou de kers op de taart zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Prachtig! Zo'n mandjes kan ik zeker gebruiken. Ne mens heeft nooit genoeg mandjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Prachtig! Zo'n mandjes kan ik zeker gebruiken. Ne mens heeft nooit genoeg mandjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Ik heb hier veel rondslingerende spullen, dus zou van pas komen! En denk dat ik er zelf ook wel eens ga proberen te maken, ze zijn volgens mij ook ideaal als juffen geschenkjes!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Ik doe heel graag mee om mijn bureau een beetje te herorganiseren. En ik hoop nog even tijd te vinden om dat patroon hier eens uit te testen.

    BeantwoordenVerwijderen
  97. De dozen staan al lang op mijn to do lijst. dat het even duurt is niet de schuld van je uitleg maar een kwestie van het juiste stofje. Ze zijn voor de toekomstige kinderkamer en ik kom niet uit de kleuren. :-)
    Jou dozen en/of de bon wil ik wel winnen. Kunnen heel goed van pas komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  98. De dozen staan al lang op mijn to do lijst. dat het even duurt is niet de schuld van je uitleg maar een kwestie van het juiste stofje. Ze zijn voor de toekomstige kinderkamer en ik kom niet uit de kleuren. :-)
    Jou dozen en/of de bon wil ik wel winnen. Kunnen heel goed van pas komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Wauw wauw wauw! Eén voor één! Ik zou ze dolgraag winnen en ze een plekje geven in mijn nieuwe bureau/naaikamer... echt op en top mijn smaak!
    Om ze zelf te maken, schrikt het verstevigen mij wat af...

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Met al die rondslingerende puberaccesoires hier in huis zouden extra mandjes van pas kunnen komen. Dus ja hee, ik doe mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Ze zijn heel mooi deze opbergmandjes. Mooie stofjes koos je, helemaal hip. Omdat je nooit genoeg hebt van die mandjes en omdat deze zo modieus mooi zijn waag ik graag mijn kans. Ooit wil ik er zelf ook maken maar of me dat gaat lukken voor 1 mei, weet ik niet........wordt vervolgd.
    Lieve groetjes,
    CreativEls
    http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  102. Ze stonden hier al op de planning hoor jouw mandjes, want hier staan een aantal interieurveranderingen op til. Alleen tijd vinden om ze te maken lukte tot nu toe nog niet en ik vrees dat dat voor 1 mei ook niet echt gaat lukken. En daarom mogen ze gerust mijn kant uitkomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Zwaar fan van deze manden, maar door gebrek aan tijd naar onder verschoven op mijn to do. Nu ik deze zie, direct weer dat enthousiasme maar eerst nog andere dingen te doen, dorie toch.

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Dit ziet er superleuk uit. Ik ga er deze week mee aan de slag.

    BeantwoordenVerwijderen
  105. Mooi! Ik zie zelf altijd zoooo op tegen knippen en verstevigen.... Maar als we ze gewoon kunnen winnen doen we uiteraard graag mee :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  106. Ik doe heel graag mee voor de mooie dozen! Wij verhuizen over een maand naar onze nieuwbouwwoning en ze zouden prachtig staan op het nieuwe kamertje van mijn dochter.

    BeantwoordenVerwijderen
  107. Voor zo'n mooie mandjes doe ik ook graag mee :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  108. Oh zoo schoon! Ik kom er maar niet aan toe... naaidate inplannen ! En ik doe mee om de set te winnen... 3 doosjes, perfect verdeeld hier ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Oh wat zijn de mandjes mooi. Zou wel weten wat ik er allemaal in kwijt kan hoor :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  110. Oh wat zijn de mandjes mooi. Zou wel weten wat ik er allemaal in kwijt kan hoor :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  111. Ik kende je tutorial zelfs nog niet. De mandjes zien er in ieder geval zeer hip uit. Ik moet mij er precies ook eens aan wagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  112. Mandjes? Dàt komt hier altijd van pas, I'm in!

    BeantwoordenVerwijderen
  113. Ik waag mijn kans voor de schoon mandjes x

    BeantwoordenVerwijderen
  114. Wat een prachtig setje! Ik waag graag mijn kans!

    BeantwoordenVerwijderen
  115. Soms heb je een extra duwtje in de rug nodig. Dus whoppa... bij deze staan de mandjes opnieuw mee bovenaan mijn to do lijstje. 1 mei wordt krap qua deadline, dus intussen ding ik graag mee naar jouw exemplaren.

    BeantwoordenVerwijderen
  116. Ik ben net verhuisd en zo'n setje zou goed van pas komen in m'n naaikamer. Ik doe dus graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  117. Wat een prachtige mandjes!! Die staan vast mooi in onze nieuwe badkamer! Ik doe dus graag mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  118. Oh yes please, die mandjes zijn de ultieme motivatie om eindelijk de zolder verder op te ruimen en mijn eigen naairuimte in te richten!

    BeantwoordenVerwijderen
  119. Mandjes komen zeker van pas. En passen mooi in onze nieuwe boekenkast (waar toch ook altijd andere spullen in eindigen dan alleen maar boeken).

    BeantwoordenVerwijderen
  120. Leuke mandjes in gave stofjes! Ik doe graag mee. Dan kan ik ze daarna zelf een keer maken :-)

    Groetjes,
    Liesbeth Mol

    BeantwoordenVerwijderen
  121. Na het zien van jouw blog heb ik dit meteen aan mijn to do lijstje toegevoegd ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  122. Onder het motto 'beter laat dan nooit' ;)
    https://twinkelbelletje.wordpress.com/2015/06/09/gust/

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© sisko by mieke. Design by FCD.