Kids On Tour - dag 3: Kaatjenaaisels

donderdag 17 september 2015

Dag 3 van Kids On Tour is ongetwijfeld een hoogtepunt voor alle jonge meisjesmama's!

Katrien introduceert onze andere gast, maar vandaag laat ook zij het beste van zichzelf zien. En wie Kaatjenaaisels al lang volgt, weet dat de kans groot is dat 'het beste' een dikke understatement is. Het beste,  maar dan in de overtreffende trap tot de 4de macht of zo.

Katrien blogt iets langer als ik, en dus volg ik haar al op de voet vanaf het prille begin. Met een tienerdochter en een kleuterversie is zij van alle markten thuis. Maar bij mij staat ze toch vooral geboekstaafd als the Queen of the Dresses. Ze maakt ze in alle maten en soorten, prinseswaardig (en zie ook deze hier)  of net sober cool, aan een tempo om van achterover te vallen en met ingenieuze details om alleen maar gezond jaloers op te zijn. Maar het goeie nieuws voor ons is, dat ze al die creativiteit niet voor zichzelf houdt. Ha nee, ze is bezig met haar eerste echte kleedjespatroon!

Naast kleedjes is er nog een ander kledingstuk dat Katrien tot in de puntjes beheerst...en dat bewijst ze nog maar eens vandaag, in haar Kids On Tour bijdrage! Hop, allemaal richting Kaatjenaaisels!
kids on tour button

3 opmerkingen

Latest Instagrams

© sisko by mieke. Design by FCD.